Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

BLOGGEN är igång!

Såg att jag har en möjlighet att blogga här på hemsidan. Har ju bara haft denna hemsida i nått år eller två.....Jag kommer aldrig att vinna tävlingen "Årets data geni"

 

Ska försöka beskriva min och katternas vardag för Er här. Det är inte lätt att beskriva en vardag mé Rex den måste nog upplevas.

 

Vår morgon börjar med att matte (jag) vaknar med hela "Högen" på/brevid mig stel som en hårsprayad ostkrok. Omöjligt att vända på sig på natten när "högen" kilat fast mig i ett stenhårt grepp från armhålan ner till fötterna. Jag stapplar upp mot trappan till nervåningen. Att jag överlever själva nedstigningen varje morgon måste vara ett under. Högen har nu förvandlas till "Gänget" som ska ner först och att matte snubblar över dom i trappan är inte relevant.  Väl nere i köket ska nu "Gänget" som förvandlas till "Huliganer" ha sin morgonkyckling, snabbt! Lyckas jag med att utfodra huliganerna får jag nådigt servera mig själv en kopp thé. Sedan brukar jag datorn för att läsa morgontidningarna. Tyvärr ser jag lite dåligt inte beroende på mina glasögon utan att en rex inte är genomskinlig....Har även dålig hållning på morgonen - 4,5 kilo Erik på axlarna. Efter frukost städar tjänaren (jag) toalådor fyller på mat och vatten, fluffar upp dom dyra kattbäddarna som ingen använder men som matte tycker är fina....Nu har huliganerna dragit sig tillbaka för att vila frukost det sk "Herrskapet". När tjänaren är klar med sina sysslor och funderar på en påtår thé vaknar "Herrskapet". Nu ska dörren till uterummet öppnas om solen inte skiner blänger alla arg på matte - jag ber ödmjukt om ursäkt. Något senare samma dag tittar matte på tv men kanalen väljer "De bortskämda" endast Animal planet får visas på vår tv....iof är Afrikas djurliv sett mellan två kattöron ganska spännande. På kvällen fyller jag, matte en viktig funktion "Varm o mjuk madrass" friskt vatten i glas skall oxå serveras strax innan sänggående. Detta är väl ungefär en vanlig dag här hemma. 

 

Söndagen den 27 mars 2011 kl. 09:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2011

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.